Nieuws

21 maart 2023

Processie in Hallaar

Basisschool de merel Hallaar
Zondag 19 maart vond de eeuwenoude processie van Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstand in Hallaar plaats. Ruim honderd kinderen van basisschool de merel stapten dit jaar mee.
14 februari 2023

Infodag

Heilig Hart van Maria Berlaar
Op 11 februari stonden de deuren van het Heilig Hart van Maria open voor leerlingen uit het zesde leerjaar en hun ouders.
13 februari 2023

Snuffelstage OKAN

Sint-Lambertus - Heist-op-den-Berg
De meeste leerlingen uit de OKAN-klas nemen ondertussen deel aan een aantal lessen in het reguliere onderwijs.
23 december 2022

Welzijnsschakels

Heilig Hart van Maria Berlaar
Leerlingen van het Heilig Hart van Maria in Berlaar maakten kerstdozen vol verzorgingsartikelen en huishoudmateriaal, nadien werden ze geschonken aan Welzijnsschakels.
23 december 2022

150 mensen persoonlijk aangeschreven

Sint-Lambertus - Heist-op-den-Berg
Leerlingen van Sint-Lambertusinstituut richten kerstboodschap aan bewoners Ten Kerselaere en schreven mensen persoonlijk aan.
19 december 2022

Kerstkaart

Bestuur - Briljant vzw
Een tijd van wensen en van dromen. Een tijd van dankbaar samenkomen. Een tijd van warmte en licht vanbinnen. Een tijd van hoopvol herbeginnen. We wensen jullie een schitterend 2023!
9 december 2022

Eigen WK-fandorp

Sint-Lambertus - Heist-op-den-Berg
De leerlingen van Sint-Lambertus waren ‘twaalfde man’. Helaas heeft het niet mogen baten en zijn de Rode Duivels uitgeschakeld.
8 december 2022

Opleiding evaluatoren

vzw christelijke scholen Briljant
Door de nieuwe regelgeving over de functionerings- en evaluatiecyclus in het onderwijs is het voor evaluatoren van onderwijspersoneel verplicht om een opleiding te volgen.
5 december 2022

Olympiadeschool klassieke talen

Heilig Hart van Maria Berlaar
Voortaan mag het Heilig Hart van Maria Berlaar zich ‘Olympiadeschool Klassieke Talen’ noemen en daar is de school terecht fier op.